show_button.png

Opu

Uddannelsesledelsen

Uddannelsesledelsen vælges for et år ad gangen blandt staben. Uddannelsesledelsen kan kontaktes i forbindelse med faglige spørgsmål, dispensationsansøgninger, orlov, spørgsmål om merit, o.lign.

OPU Uddannelsesledelse 2018

 

OPU UL Formand: Dorte Sandager ds@transitions.dk

OPU UL Næstformand og Faglig sekretær: Karin Kell Nielsen, psykolog@karinkell.dk

OPU stab

Billede:
Ulla billede
Navn:
Ulla Beck
Profiltekst:

Cand. mag i statskundskab og psykologi, gruppeanalytiker (IGA), psykoterapeut og ekstern lektor i organisationspsykologi, Roskilde Universitet. Derudover en række kortere postgraduate uddannelser indenfor terapi, ledelse og organisation samt mentaliseringsbaseret terapi. Arbejder med organisationskonsultation, leder- og konsulentuddannelse, psykodynamisk coaching og organisationspsykologisk forskning..En af grundlæggerne af OPU. Medlem af OPUS og ISPSO. Er eneforfatter og medforfatter til en række bøger og øvrige publikationer se hjemmeside: www.ulla-beck.dk


Billede:
Billede af Thomas Birkholm
Navn:
Thomas Birkholm
Profiltekst:
Konsulent og uddannelsesleder på OPU. Master i organisationspsykologi 2004-2006. Efteruddannelse i miljøterapi 1996-1999. Pædagog 1996. Institutionsleder på Miljøterapeutisk behandlingshjem. Bestyrelsesmedlem og kasserer i NAPSO. Arbejder på freelancekonsulent med organisationsudvikling, ledergruppeudvikling, samarbejdstræning, supervision, uddannelse og samarbejdsforhold. 
Billede:
Birgitte Bonnerup
Navn:
Birgitte Bonnerup
Profiltekst:
Cand.psych. aut. Specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi. Uddannet på OPU i 1995, stabsmedlem siden 2000. Partner i "Bonnerup-Hasselager", et konsulenthus med organisationspsykologiske opgaver, supervision og terapi. Ekstern lektor på MPO/RUC. Medlem af ISPSO, NAPSO, IGA, OPUS. Medforfatter til bøger om organisationspsykologi.
Billede:
Torben Heinskou
Navn:
Torben Heinskou
Profiltekst:
Speciallæge i psykiatri. Overlæge og leder af ambulatorium for personlighedsforstyrrelser og PTSD ved Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Region Hovedstadens Psykiatri. Godkendt som specialist i psykoterapi og supervisor (Dansk Psykiatrisk Selskab). Uddannet i gruppeanalytisk psykoterapi (GAPU) og Organisationspsykologisk Uddannelse (OPU) ved Institut for Gruppeanalyse. Freelance praksis, konsulent og supervisor. Forfatter og redaktør af adskillige artikler, bogkapitler og bøger om psykoterapi, miljøterapi og organisationspsykologi.
Billede:
Peter Koefoed
Navn:
Peter Koefoed
Profiltekst:

Cand. psych.aut. Specialist og supervisor i psykoterapi og arbejds- og organisationspsykologi. Mangeårig terapeutisk erfaring og ledelseserfaring fra behandlingspsykiatrien. I eget firma erhvervs-og organisationspsykologiske og psykoterapeutiske opgaver, herunder personaletræning, supervision, coaching, gruppeanalytisk terapi samt kompetenceudvikling, bl.a. i mentaliseringsbaseret miljø-og psykoterapi. Tilknyttet Institut for Gruppeanalyse siden 1985 ved uddannelserne i gruppeanalyse, organisationspsykologi og mentaliseringsbaseret terapi. 

Billede:
_E8K4835_1
Navn:
Karin Kell Nielsen
Profiltekst:

Karin Kell Nielsen

Cand. psyk. aut., specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi. Master of Public Governance, CBS. Uddannet gruppeanalytisk psykoterapeut (GAPU) og Organisationspsykologisk Uddannelse (OPU) ved Institut for Gruppeanalyse. Forfatter. Formand for OPU. Har solid ledelseserfaring opnået gennem en lang årrække som stabschef og afdelingsleder inden for bl.a. HR, organisationsudvikling og arbejdsmiljø. Freelance praksis og konsulent inden for strategisk ledelsesrådgivning, ledelses- og organisationsudvikling, coaching og supervision. 

 

Billede:
Dorte billede
Navn:
Dorthe Sandager
Profiltekst:
Dorte Sandager er Cand. comm. 1995 og Master i organisationspsykologi 2006. Selvstændig konsulent siden 2006 og har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling, supervision, coaching, teamsamarbejde og – udvikling, kommunikation samt konflikthåndtering i næsten 20 år, blandt andet 12 år som chefkonsulent i Accenture. Ejer af Transitions ApS og senior partner i Action Lab A/S. Ekstern lektor på MPO på RUC samt censor på Institut for Kommunikation på RUC. Næstformand i OPU's uddannelsesledelse.
Billede:
billede Steen
Navn:
Steen Visholm
Profiltekst:
Professor, Cand. psych.  Ph.D. Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet. Specialist- og supervisorgodkendt i psykoterapi og arbejds- og organisationspsykologi. Uddannelsesleder for MPO/RUC.  Lærer på OPU. Freelance organisationskonsulent. Gunnar Hjelholt Prisen 2005. Bestyrelsesformand for NAPSO, ISPSO board member, OPUS associate. Associate Editor Organisational and Social Dynamics, OPUS/Karnac.

Få nyheder på e-mail

Indtast dine oplysninger herFPAP - Fælleskonference 2018 - Program.pdf

 

GAS Filmklub    

se mere under GAS 

 

 


Der blev desværre ikke fundet nogle nyheder, som passede med din søgning. Prøv igen.


 Der er nu åbent for tilmelding til mediangruppen i foråret 2019.

Se programmet og hvordan du tilmelder dig her:

mediangruppe forår 2020 


Forum - opgaveskrivning og oprettelse af grupper.pdf
 


GAS mediangruppe fprår2020

optager nye medlemmer for 2020

 


 

Gruppeleder Margit G. Jørgensen, psykiater, psykoanalytiker og gruppeanalytiker

Sted: Hejrevej 43, 2400 KBH NV                                                                 Læs mere

mediangruppe forår 2020 
 

 

 Aktuelle bøger:

"Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" af Birgitte Bonnerup og Annemette Hasselager.

Bogen tager fat på to vigtige emner i arbejdslivet:

Kærlighed til opgaven, organisationen og mellem de mennesker, der arbejder i organisationen.

Ensomhed, der er noget ganske andet end at være alene, ensomhed kan være en naturlig følge af rolle og fag, men også en personlig oplevelse af at være ensom og uden kontakt til andre vigtige personer i arbejdslivet.
 

Birgitte Bonnerup er bestyrelsesmedlem i IGA og lærer på OPU. Annemette Hasselager er jævnligt stabsmedlem på OPUs konferencer.

se mere:

http://hansreitzel.dk/Organisation-og-Ledelse/Kærlighed-og-ensomhed-i-arbejdslivet/9788741266640

 

Få nyheder på email

Tast email og send