show_button.png

Gau

Uddannelsesudvalg 

Uddannelsesudvalget står for tilrettelæggelse af uddannelsen og vælges for et år ad gangen blandt lærerne på uddannelsen.

 

Uddannelsesudvalget kan kontaktes i forbindelse med faglige spørgsmål, dispensationsansøgninger, orlov, spørgsmål om merit, o.lign.

Uddannelsesudvalget består i 2020 af:

 

Hanne Larsson (psykolog@hannelarsson.dk) 

Lærere på uddannelsen

Billede:
Navn:
Paul Benér
Email:
Profiltekst:

Jag arbetar tillsammans med sex kollegor på en välrenommerad mottagning och verksamhet för psykoterapi, handledning och utbildning, PsykologCentrum. Vi finns centralt på gågatan, Södra Förstadsgatan 13 i Malmö 

Paul Benér har bedrivit mottagning sedan 1985 och har 30 års erfarenhet av kliniskt psykologarbete inom psykiatri. Det innefattar arbete med behandling, utredning och diagnostik samt handledning av personal. 

Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och handledare i psykoterapi. Jag har Sveriges Psykologförbunds specialistbehörighet som klinisk psykolog och har tio års erfarenhet som lärare och kursledare för Basutbildning i psykoterapi. Sedan 2010 är jag gruppanalytiker, med en utbildning på fyra år på Institutet för Gruppeanalyse i Köpenhamn och medlem av GASi (Group Analystic Society international).

Venligst se hjemmeside http://www.paulbener.se/  

Billede:
Billede af Lars Bo Jørgensen
Navn:
Lars Bo Jørgensen
Profiltekst:
Cand.pæd.psyk.(1996). Specialist og supervisor i børnepsykologi og psykoterapi. Gruppeanalytiker (2002). Privatpraktiserende siden 2001. Tidligere ansat i socialforvaltning og ved PPR. Medlem af GAS bestyrelse. IGA bestyrelsesmedlem.
Billede:
Billede af Helene Krasnik
Navn:
Helene Krasnik
Profiltekst:

Cand. psych. i 1980, godkendt som specialist og supervisor i psykoterapi, har arbejdet med unge og voksne i socialt og psykisk regi.

IGA næstformand og bestyrelsesmedlem.  Supervisor på GAPU. Formand for lærerforsamlingen. Sidder endvidere i bestyrelsen i Gruppeanalytisk Selskab, GAS.

 

Billede:
Billede af Hanne Larsson
Navn:
Hanne Larsson
Profiltekst:
Cand.psych, specialist og supervisor i psykoterapi og børnepsykologi, godkendt som supervisor af Dansk Psykiatrisk Selskab. Uddannet som psykoanalytisk par- og familieterapeut ved IGA 1990. Fra 1996-1998 underviser på den Par- og Familieterapeutiske uddannelse ved IGA. Konsulent på OPU fra 2002 og lærer på GAPU fra 2009.
Har arbejdet med børne- og familieområdet som klinisk psykolog, terapeut, supervisor, personaletræner, underviser, konsulent og som leder i den primær- og amtskommunale sektor og i psykiatrien.
Fra 1997-2003 formand for IGAs bestyrelse. Fra 2009 Formand for Uddannelsesledelsen på OPU. IGA bestyrelsesmedlem. Privatpraktiserende psykolog.
Billede:
Navn:
Henrik Lund-Jacobsen
Email:
Profiltekst:
Cand.med. 1978, speciallæge i almen medicin. Gruppeanalytiker 2011. Fra 1978 arbejdet på hospitalsafdelinger, herunder 14 mdr. på psykiatrisk afdeling, Bispebjerg Hospital. Praktiserende læge fra 1987-2007 med særlig interesse for samtaleterapi. Terapeut på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i gruppeanalytisk gruppe fra 2009-2013 og i mentaliseringsbaseret gruppe fra 2012. Fra 2010 arbejdet i Dansk Røde Kors som læge for traumatiserede flygtninge. Fra 2013 teorilærer ved IGA København.
Billede:
Billede af Gerda Winther
Navn:
Gerda Winther
Profiltekst:
Cand.psych. (1974), specialist i psykoterapi - supervisor i psykoterapi. Tidligere Formand for IGA. Gruppeterapeut og supervisor på GAPU. Tidligere chefpsykolog ved Psykiatrisk Afdeling, Amtssygehuset i Glostrup. Tidligere ekstern lektor på Medicin studiet, Københavns Universitet. Nu privatpraktiserende psykolog. 

Få nyheder på e-mail

Indtast dine oplysninger herFPAP - Fælleskonference 2018 - Program.pdf

 

GAS Filmklub    

se mere under GAS 

 

 


Der blev desværre ikke fundet nogle nyheder, som passede med din søgning. Prøv igen.


 Der er nu åbent for tilmelding til mediangruppen i foråret 2019.

Se programmet og hvordan du tilmelder dig her:

mediangruppe forår 2020 


Forum - opgaveskrivning og oprettelse af grupper.pdf
 


GAS mediangruppe fprår2020

optager nye medlemmer for 2020

 


 

Gruppeleder Margit G. Jørgensen, psykiater, psykoanalytiker og gruppeanalytiker

Sted: Hejrevej 43, 2400 KBH NV                                                                 Læs mere

mediangruppe forår 2020 
 

 

 Aktuelle bøger:

"Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" af Birgitte Bonnerup og Annemette Hasselager.

Bogen tager fat på to vigtige emner i arbejdslivet:

Kærlighed til opgaven, organisationen og mellem de mennesker, der arbejder i organisationen.

Ensomhed, der er noget ganske andet end at være alene, ensomhed kan være en naturlig følge af rolle og fag, men også en personlig oplevelse af at være ensom og uden kontakt til andre vigtige personer i arbejdslivet.
 

Birgitte Bonnerup er bestyrelsesmedlem i IGA og lærer på OPU. Annemette Hasselager er jævnligt stabsmedlem på OPUs konferencer.

se mere:

http://hansreitzel.dk/Organisation-og-Ledelse/Kærlighed-og-ensomhed-i-arbejdslivet/9788741266640

 

Få nyheder på email

Tast email og send