show_button.png

Få nyheder på e-mail

Indtast din e-mail her


Velkommen til institut for gruppeanalyse i københavn, IGA-KBH

Institut for Gruppeanalyse har som formål, at styrke det gruppeterapeutiske og organisationspsykologiske ved at sørge for kvalificeret uddannelse i gruppeterapi, gruppeanalyse og organisationspsykologi.
 

IGA har et omfattende uddannelsesprogram for sundhedspersonale (psykologer, læger og sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger), som arbejder i psykiatrien, i kommunale forvaltninger, private institutioner og privat praksis.
 

Den organisationspsykologiske del henvender sig til ledere, mellemledere, HR – konsulenter o.l, som er ansat i private eller offentlige virksomheder. 
 

IGA- København blev etableret i 1982 på baggrund af et flerårigt uddannelsesprogram i samarbejde med IGA- London.

 

Hvad er gruppeanalyse?

Gruppeanalysens vigtigste anvendelsesområde(r) er gruppepsykoterapi for mennesker, som på forskellig vis lider af problemer og konflikter i tilværelsen. Det kan være vanskeligheder i forhold til andre (betydningsfulde) personer,  problemer i arbejdslivet eller personligt.

Gruppeanalytisk psykoterapi er således en sammensat teori og en terapiform som både retter sig mod interpersonelle og intrapsykiske vanskeligheder.   (se mere under GAU-B).
 

Gruppeanalytiske principper kan med fordel anvendes af psykoterapeuter,  der  arbejder ud fra andre teoretiske referencer end psykoanalyse/gruppeanalyse – med henblik på, at opøve en forståelse af psykodynamiske gruppeprocesser  og inddragelse af gruppen som en aktiv del i behandlingen, og som komplementerer en ”individuel behandling i gruppe”.
 

Institut for Gruppeanalyse (IGA-KBH) har sit teoretiske grundlag i gruppeanalyse, som er udviklet af S.Foulkes og i psykoanalytisk gruppeterapi,  som W. Bion har været ophavsmand til. 
 

Det teoretiske grundlag er tillige fundamentet i den organisationspsykologiske uddannelse, som tillige arbejder med ”åben systemteori”.  (se mere under  – OPU).


 

Videre- og efteruddannelse med fokus på gruppen 

IGA tilbyder videre- og efteruddannelse indenfor gruppeterapi (GAU-Basis, GAU-Diplom), organisationspsykologi og ledelse (OPU, K&L).

Vi tilbyder kurser i Mentaliseringsbaseret Gruppetrapi og dynamisk kortidsgruppeterapi. 
 

Vores uddannelser fokuserer alle på gruppen som et kraftfuldt redskab til individers frie udvikling i netværk og sociale sammenhænge. Vi er en professionel og fagligt velfunderet organisation, der ønsker at præge udviklingen inden for vores felt - nationalt såvel som internationalt.

 

 

 

Arrangementer: 


OPU INTRO 2020

Ønsker du at få en smagsprøve på OPU’s uddannelseskoncept, eller har du som tidligere deltager på OPU lyst til at få opfrisket elementerne fra uddannelsen, opfordrer vi dig til at deltage på vores 2-dages seminar ”OPU-Introduktion til Organisationspsykologi”

IGA OPU INTRO


OPUF 2020 - NY TILMELDINGSFRIST (8/4)

Hvis du savner en struktureret ramme om videreudvikling af dine organisationspsykologiske kompetencer med inspiration og aktiv træning, kan OPUF være noget for dig.

Læs mere om OPUF og se hvordan du tilmelder dig her:

OPUF 2020


VI SØGER EN DIREKTØR!

Læs mere om stillingen, og hvordan du søger her:

IGA direktør 


GAS holder deres årlige nytårskur! Du kan tilmelde dig nu ved at klikke på dette link: GAS Nytårskur 


Der er nu åbent for tilmeldinger til mediangruppen i foråret 2020.

Se programmet og hvordan du tilmelder dig her:

mediangruppe forår 2020


OPU giver i år 5% rabat til enkeltmandsvirksomheder og privatpersoner!

Ansøg om optagelse på vores organisationspsykologiske uddannelse - OPU:

OPU ansøgning 2020NY UDDANNELSE:

Tilmeld dig vores nye mentaliseringsbaseret lederuddannelse, som vi laver i samarbejde med Center for Miljøterapi (CMT).

Tilmeld dig her: 

https://www.centerformiljoeterapi.com/uddannelseskatalog/mbl


 

Ansøg om optagelse på vores organisationspsykologiske uddannelse for fortsættere (OPUF):

OPU Fortsat
Project ”Group Analytic Dictionary” 

Purpose

The project aims to create a "Group Analytic Dictionary" through participatory process work both nationally and internationally in Group Analytic circles.
The project is implemented as it is considered appropriately to focus on group analytic terms - which terms are applied and in which context.
Not least - the project is to generate debate and awareness of group analysis both internally and externally within the group analytic "society".

 

Click here to enter forum https://www.centerformiljoeterapi.com/uddannelseskatalog/mbl

KONTAKT

IGA kontaktes bedst på mailadressen

iga@iga-kbh.dk 


 


  


 
 


 

 

Nyheder

 

Aktuelle bøgerFå nyheder på e-mail

Indtast din e-mail her